Wat is Chinese hotpot?

Chinese hotpot is echt een typisch sociale aangelegenheid om met familie en vrienden lang te tafelen. Chinese hotpot lijkt op fondue zoals we dat in Nederland kennen, maar dan met andere ingrediënten. De hotpot is gevuld met hete bouillon en vervolgens zijn er talloze schaaltjes met groenten, vlees, noedels, tofu en seafood om heerlijk te garen in de bouillon. Het is lekker, gezond, maar bovenal ontzettend gezellig. Het is een typisch Chinese maaltijd die vaak tijdens kerst wordt gegeten. Bij Hot King vinden we het altijd een goed idee om lekker met zijn allen te eten, dus u bent van harte welkom om deze heerlijke Chinese traditie bij ons te ervaren!

Restaurant in Nederland voor Chinese hotpot

Hot King is een van de eerste Chinese restaurants in Nederland die de beste gerechten neerzet, zoals ze ook in land van oorsprong worden geserveerd. Wij hebben de beste Sichuan keuken in Den Haag, want onze chef komt daar zelf vandaan. Hij is opgegroeid met de typische gerechten en keuken van China en weet precies wat de geheime technieken en ingrediënten zijn. Wij hebben daardoor ook de sauzen en kruiden die alleen in Sichuan te vinden zijn. Deze staan bekend om de pittige smaak, maar dat kan in verschillende gradaties. Geen zorgen, wij adviseren u graag over de beste opties voor u. Chinese hotpot is één van de klassiekers van ons restaurant. Onze chef weet precies hoe deze op de beste manier te bereiden is. Kom het zelf ervaren en laat u verrassen!

De lekkerste Chinese hotpot in Nederland

De best bereidde Chinese hotpot in Nederland vindt u bij Hot King. Dankzij onze specialisatie in deze gerechten kunnen wij de authentieke smaak vanuit China naar Nederland brengen. Zelfs de echte kenners zullen bevestigen dat onze gerechten niet te onderscheiden zijn van die van Chinese restaurants. Wilt u graag kennismaken met Chinese hotpot en eten alsof u zelf in China bent? Kom dan eens langs en kies uw favoriete gerechten. Bent u nog helemaal nieuw? Dan adviseren wij u graag over de beste gerechten voor u.

Menu