Hot King: het beste Chinese restaurant in Den Haag!

Voor een unieke ervaring kiest u voor ons Chinees restaurant Hot King in Den Haag en Den Haag Centrum met het beste eten uit de provincie Sichuan. In dit gebied van China is de bevolking vooral trots op hun populaire keuken en terecht! Bij Hot King kunt u de meest authentieke, Sichuan gerechten uit een echte Sichuan keuken uitproberen. Onze gasten worden verwelkomd met een traditionele menukaart met een ruime keuze aan pittige en smaakvolle Sichuan maaltijden. Al onze verse gerechten worden op een traditionele wijze bereid en geroemd om hun diepe, rijke smaak.

Het team van Hot King en de prettige ambiance van ons restaurant draagt bij aan een gezellige plek waar iedereen zich welkom en thuis voelt. Kom gerust bij ons langs wanneer u op zoek bent naar een top Chinees restaurant in Den Haag of Den Haag Centrum. Wij kijken uit naar uw komst! 

Het bereiden van smaakvol Chinees eten uit Sichuan in Den Haag

Hot King is een uniek Chinees restaurant in Den Haag Centrum waar de gerechten volgens de kunst van Sichuan bereid worden. De populaire Sichuan gerechten worden geserveerd in verschillende gradaties; de diverse smaakmakers, van kaneel tot venkelzaad en steranijs zorgen hiervoor. In de basis van onze gerechten wordt de bekende Sichuan peper gebruikt die gekenmerkt wordt door een bijzonder intense, citrusachtige smaak. Deze peper heeft de eigenschap om een verdovend en tintelend gevoel achter te laten op uw tong. Ervaar nu deze ‘Ma La’ smaaksensatie, wat pittig en verdovend betekent in het Chinees.

Bij Hot King worden de beste Sichuan gerechten op een traditionele wijze bereid door een chefkok die ook echt uit de provincie Sichuan komt. Onze chefkok kan als geen ander de typische Sichuan smaak overbrengen naar hartje Den Haag. Of u nu van pittig eten houdt of liever een milde, zoete smaak prefereert, bij restaurant Hot King in Den Haag zal u compleet verrast worden door onze gerechten. Het menu van Hot King is enorm divers en bestaat uit verschillende soepen, visgerechten en vleesgerechten maar ook vegetarische gerechten. De meest voorkomende bereidingstechnieken die wij hanteren zijn: roerbakken, stoven, bakken en stomen.

Al met al doen wij altijd eer aan de volgende uitdrukking uit de provincie Sichuan: ‘Eén gerecht heeft één smaak, dus honderd gerechten moeten ook honderd smaken hebben’.

Reserveer snel bij het beste Chinese restaurant in Den Haag

Wilt u lekker eten bij een top Chinees restaurant in Den Haag? Reserveer dan snel bij Hot King voor het lekkerste eten zodat u verzekerd bent van een plekje. Bij Hot King beleeft u gegarandeerd een onvergetelijke avond onder het genot van het beste Chinese eten. Onze vakbekwame bediening staat voor u klaar en zal ervoor zorgen dat uw bezoek geheel naar wens verloopt.

U kunt gemakkelijk contact met ons opnemen door te bellen naar het volgende telefoonnummer: 070-2054978. Wij zijn ook te bereiken op 06-88882000. Uiteraard kunt u ons ook mailen naar info@hotking.nl.