Chinees restaurant Den Haag

Bent u een liefhebber van Chinees eten en bent u in de omgeving van Den Haag? Dan is Hot King het Chinees restaurant voor u, bij ons kunt u langskomen en genieten van diverse Chinese lekkernijen. De meeste Chinese restaurants die gevestigd zijn in Den Haag zijn van origine Kantonees, wij van Hot King focussen op een ander gedeelte van China en serveren de Sichuan keuken voor u. Hot King is dan ook hét Sichuan restaurant van Den Haag. Naast ons reguliere restaurant waar u heerlijk kunt eten, bieden wij u ook een afhaal menu aan! Kom uw eten afhalen bij het Chinees afhaalrestaurant in Den Haag!

Onze hoofd chef komt oorspronkelijk uit de provincie Sichuan, Sichuan is een provincie die midden in China ligt en bekend is van haar smaakvolle, pittige gerechten. Omdat onze chef-kok oorspronkelijk uit deze provincie komt, kunnen wij garanderen dat alle gerechten voor u op de beste traditionele manier worden klaargemaakt. Deze traditionele Chinese gerechten zijn meestal pittig, maar omdat niet iedereen van pittige gerechten houdt hebben wij uiteraard ook minder pittige tot geen pittige gerechten op het menu staan. Bent u dol op vegetarisch eten? Chinees bestellen in Den Haag kan ook op de vegetarische manier! Wij maken alles mogelijk. Ook wanneer u vegetarisch bent, hebben wij heerlijke gerechten voor u. Voor eenieder hebben wij wat wils!

Hot King: Hét Chinees restaurant in Den Haag centrum

Hot King is een modern Chinees restaurant gevestigd in het centrum van Den Haag, wij staan bekend om onze topkwaliteit eten en de authenticiteit van de Chinese keuken. Bij ons luxe restaurant in het centrum van Den Haag kunt u terecht om te genieten van de traditionele Sichuan keuken. Chinees bestellen in Den Haag? Doe het bij Hot King! Wij hebben de lekkerste gerechten voor u op een rij gezet. Allemaal bedacht door onze chef. De keuken van de provincie Sichuan staat voornamelijk bekend om pittige gerechten; deze recepten bevatten verder een hoop andere smaken waaronder anijs. Deze anijsachtige smaak wordt gecreëerd door de bekende Sichuan peper. Onze Sichuan keuken heeft dus een diversiteit aan verschillende smaken, van licht pittig naar heel heet en altijd levendig van smaak.

Chinees eten Den Haag

In onze Sichuan keuken hebben wij niet alleen diversiteit aan smaken, maar ook een heel breed aanbod van verschillende gerechten. Zoals eerder al benoemd zijn een groot deel van deze gerechten pittig, maar dit is niet altijd het geval. Wij hebben een aantal gerechten voor u aanwezig die niet de pittigheid hebben als alle andere gerechten, maar de smaakexplosie ontbreekt zeker niet! Bent u een echte vleeseter of vegetarisch? In onze keuken is dat geen enkel probleem, in ons uitgebreide menu is er genoeg keuze voor iedereen.

Bij Hot King worden alle gerechten uitsluitend met verse producten bereid. Zo heeft u de keuze uit diverse kleine voorgerechten, zoals de overheerlijke Sichuan soep. Wij hebben een groot aanbod van hoofdgerechten op het menu staan. De vegetarische gerechten die wij aanbieden op ons menu zijn bijvoorbeeld de gestoofde aubergine met Yuxiang saus of de pikante tofu schotel. Voor de vlees, vis of kip eters hebben we natuurlijk ook heerlijke gerechten op het menu staan, zo hebben we onder andere de Kung Pao Chicken, gebakken zeebaars met zoetzure saus of de gebakken taro met gezouten eigeel.

Heeft u al zin gekregen in de ultieme smaakexplosie, eten in een luxe restaurant en de authentieke Sichuans keuken proeven? Dan is Hot King het Chinees restaurant in Den Haag voor uw gerecht! Wist u dat u ook gewoon gemakkelijk eten kunt afhalen bij ons of uw eten kunt laten bezorgen? Bij ons Chinees afhaalrestaurant in Den Haag staan we graag voor u klaar. Toch liever bezorgen? Dat kan ook heel makkelijk. U kunt via de website uw heerlijke eten bestellen en door ons Chinees Restaurant in Den Haag laten bezorgen!

Chinees afhalen in Den Haag

Woont u dicht bij ons in de buurt? Dat is toch heel fijn! U kunt namelijk ook heerlijk Chinees afhalen in Den Haag bij Hot King. Al onze gerechten zijn gemakkelijk te bestellen via onze website. Heeft u trek in heerlijke Sichuan gerechten? Dan bent u bij Hot King aan het juiste adres. Chinees bestellen in Den Haag is nog nooit zo makkelijk geweest. U kunt tal van diverse gerechten uit ons menu kiezen om af te komen halen. Wij bieden een grote diversiteit aan groenten, vlees, kip en visgerechten maar ook snacks! Denkt u bijvoorbeeld aan onze speciaal gebakken pinda’s, gewokte kangkong met verse knoflook en gefrituurde tofu. Wij bieden ook heerlijke bijzondere Chinese dranken aan! Hoe fijn is het dat u ook deze smaaksensaties gewoon bij ons kunt afhalen? Overheerlijke smaaksensaties vindt u bij Chinees restaurant Hot King!

Liever uw eten laten bezorgen? Dat kan ook!

Ons Chinees Restaurant in Den Haag kan bezorgen bij u thuis. Dit is wel zo handig als u zelf geen tijd heeft om langs te komen bij ons of bijvoorbeeld aan het werk bent. Wij bezorgen waar en wanneer u maar wilt! Als Chinees restaurant in Den Haag bezorgen wij graag omdat wij onze klanten zoveel mogelijk tegemoet willen komen. Zeker in deze onzekere tijden waarin het niet voor iedereen vanzelfsprekend is om naar een restaurant te kunnen komen. U kunt bij ons gemakkelijk Chinees bestellen in Den Haag via de website. We hebben diverse menu’s maar u kunt ook allerlei bijzondere Sichuan gerechten los bestellen. Wij hopen dat u onze Sichuan gerechten net zo waardeert als wij zelf! Eten van ons Chinees Restaurant in Den Haag laten bezorgen is gemakkelijk om uzelf moeite te besparen. Het is wel zo fijn dat u op uw gemak onze menukaart kunt bekijken en vervolgens uw keuze kunt laten bezorgen. Onze menukaart is erg uitgebreid en biedt veel mogelijkheden voor Chinees bestellen in Den Haag. Heeft u vragen over Chinees bestellen? Laat het ons dan weten!

Adres & openingstijden van ons Chinees restaurant Den Haag

Ons Chinees restaurant Den Haag is gevestigd aan de Gedempte Burgwal 24, 2512 BV Den Haag. Wij bevinden ons midden in het centrum van Den Haag. Hot King is 7 dagen per week geopend, en ook op alle feestdagen. Wilt u onze gerechten liever thuis opeten? Kies dan voor Chinees afhalen in Den Haag. Bij ons kunt u de meest heerlijke gerechten ook afhalen tijdens onze openingstijden. Kom voor Chinees afhalen in Den Haag gezellig eens bij ons langs! Onze openingstijden zijn elke dag van 12:00 tot 22:30, u kunt ons dus de gehele dag bezoeken voor onze heerlijke Sichuan gerechten!

Reserveren Hot King

Heeft u zin in een smaakexplosie bij Hot King in Den Haag? Dan kunt u direct bij ons reserveren. Heeft u nog vragen of wilt u nog wat informatie over ons of het menu hebben? Neem dan gerust contact met ons op door te bellen naar 070-2054978 of bereik ons op het mobiele telefoonnummer: 06-88882000. Wilt u liever contact met ons opnemen via de mail? Stuur dan een e-mail naar info@hotking.nl. We horen graag van u en tot snel in ons Chinees restaurant Den Haag.