Chinees restaurant Den Haag

Liefhebber van Chinees eten en wilt u graag in de omgeving van Den Haag genieten van diverse Chinese lekkernijen? Dan is Hot King hét Chinese restaurant voor u. De meeste Chinese restaurants in Den Haag zijn van origine Kantonees, Hot King focust zich daarentegen op de Sichuan keuken. Wij zijn dan ook hét Sichuan restaurant van Den Haag. Daarnaast beschikken we over een chef uit de provincie Sichuan, waardoor alle gerechten op traditionele wijze worden klaargemaakt. 

Hot King: Chinees restaurant in het centrum van Den Haag

Hot King is modern Chinees restaurant en staat voor kwaliteit en authenticiteit. Bij ons kunt u genieten van de traditionele Sichuan keuken in ons luxe Chinees restaurant in Den Haag. De Sichuan keuken staat bekend om haar pittige gerechten. De pittige gerechten bevatten daarnaast vele diverse smaken, waaronder anijs. De anijsachtige smaak wordt veroorzaakt door de Sichuan peper. Door de diversiteit aan smaken, zijn de gerechten niet alleen redelijk pittig, maar ook levendig van smaak.  

Chinees eten Den Haag

De Sichuan keuken beschikt over een grote diversiteit aan gerechten. Een groot deel van deze gerechten zijn pittig, maar dit is zeker niet altijd het geval. Als u niet van pittig eten houdt zijn er meerdere gerechten te vinden met een smaak explosie, zonder dat pittigheid een rol speelt. Bent u vegetarisch of juist een echte vleeseter? In de Sichuan keuken maakt het niet uit, voor ieder wat wils. Hieronder vindt u enkele gerechten van ons menu:

  • Gestoofde aubergine met yuxiang saus
  • Pikante tofuschotel
  •  Kung Pao Chicken 
  • Gebakken zeebaars met zoetzure saus
  • Gebakken taro met gezouten eigeel

Reserveren Hot King

Op zoek naar een goed Chinees restaurant in Den Haag? Reserveer dan bij Hot King! Heeft u vragen of wilt u meer informatie? Neem dan gerust contact op.  U kunt eenvoudig contact met ons opnemen door te bellen naar: 070-2054978, u kunt ons ook bereiken op: 06-88882000. Liever een e-mail sturen? Stuur uw bericht dan naar info@hotking.nl.

Menu