Sichuan restaurant Den Haag

Op zoek naar een Chinees restaurant met lekker pittig eten? Hot King is een Chinees restaurant met eten uit de provincie Sichuan. Deze provincie staat bekend om de pittige gerechten. In Nederland zijn vooral Cantonese restaurants te vinden. In de Sichuan cuisine wordt vooral gewerkt met de Sichuan peper, deze welbekende peper zorgt voor de pittigheid van de gerechten. Niet alle gerechten zijn dermate pittig, voor ieder is er wel wat te vinden. 

Hot King, het Sichuan restaurant in Den Haag

Hot King is het Chinese restaurant in Den Haag. Onze chef komt van origine uit Sichuan. Alle gerechten worden bij ons dus op traditionele wijze klaargemaakt. Daarnaast worden alle gerechten dagelijks bereid met verse producten. Ons Sichuan restaurant Den Haag beschikt over een menu met grote diversiteit zoals soepen, visgerechten, vleesgerechten, maar ook vele vegetarische gerechten zijn op onze kaart te vinden. 

Ervaar de Sichuan keuken

In de Sichuan keuken wordt veel gebruik gemaakt van de Sichuan peper. Deze peper wordt verwerkt in een rode saus waar vele vlees en visgerechten in worden ondergedompeld. De peper is klein en bloemachtig en bevat een anijsachtige smaak. Naast dat de gerechten in de Sichuan cuisine pittig zijn, zijn ze ook levendig van smaak. Al onze gerechten bevatten een bom van smaken.

Een van de bekendste gerechten uit Sichuan is de Kip Kung Pao, ook wij maken dit overheerlijke gerecht. Dit gerecht is authentiek, pittig, mysterieus en ook wel aards van smaak.

Enkele van onze andere gerechten zijn:

  •       Gewokte yam met judasoor
  •       Pikante rivierkreeften
  •       Dungesneden spek met knoflooksaus
  •       Gewokte varkenshaas met ananas

Bekijk voor al onze gerechten het menu!

Reserveren bij Hot King?

Bent u geïnteresseerd geworden in de Sichuan cuisine en wit u reserveren bij Hot King? Of heeft u behoefte aan meer informatie over ons Sichuan restaurant Den Haag? Dan kunt u eenvoudig contact met ons opnemen door te bellen naar: 070-2054978. U kunt ook mailen naar info@hotking.nl

Menu