Sichuan restaurant Den Haag

Op zoek naar een Sichuan restaurant met lekker pittig eten? Hot King is het best gewaardeerde Sichuan restaurant in Den Haag en omstreken. Wij bieden de lekkerste gerechten uit de provincie Sichuan die met uiterste zorg bereid worden door onze chefkok. In Nederland zijn veelal Cantonese restaurants te vinden wat ons aanbod nog aantrekkelijker maakt. Wij zorgen gegarandeerd voor een onvergetelijke avond met een enthousiaste bediening die u op prettige wijze zal begeleiden. Ervaar de Sichuan keuken (四川菜) nu zelf bij Hot King Den Haag!

Wat kunt u verwachten van een Sichuan restaurant?

Sichuan restaurants staan bekend om pittige gerechten met een onderscheidende smaak. In ons restaurant wordt vooral gewerkt met de Sichuan peper; deze welbekende peper zorgt voor de pittigheid van de gerechten. In de Sichuan keuken wordt veel gebruik gemaakt van de Sichuan peper. Deze peper wordt verwerkt in een rode saus waar vele vlees- en visgerechten in worden ondergedompeld. De peper is klein en bloemachtig en bevat een anijsachtige smaak. Naast dat de gerechten in de Sichuan cuisine pittig zijn, zijn ze ook levendig van smaak. Al onze gerechten bevatten een bom van smaken.

Omdat Hot King zoveel mogelijk de authenticiteit van de gerechten in het Sichuan restaurant wil waarborgen, worden de gerechten bereid door een ervaren kok afkomstig uit Sichuan. Alle gerechten worden bij ons dus op traditionele wijze klaargemaakt.

Ervaar de Sichuan keuken

Over het algemeen bestaat een typisch Sichuan gerecht uit samengestelde smaken. In de Sichuan keuken wordt rekening gehouden met de volgende smaakcriteria: zout, zoet, heet, scherp en tintelend. De tintelende smaaksensatie wordt veroorzaakt door de buitengewone smaak van de Sichuan peper. Bij Hot King worden alle gerechten dagelijks bereid met verse producten. Ons Sichuan restaurant beschikt over een menu met grote diversiteit zoals soepen, visgerechten, vleesgerechten, maar ook vele vegetarische gerechten.

Een van de bekendste gerechten uit Sichuan is de Kip Kung Pao. Uiteraard staat dit overheerlijke gerecht ook op de menukaart van Hot King. Dit gerecht is authentiek, pittig, mysterieus en ook wel aards van smaak.

Hierbij enkele gerechten die u kunt vinden op onze uitgebreide menukaart:

  • Gewokte yam met judasoor
  •  Pikante rivierkreeften
  •  Dungesneden spek met knoflooksaus
  •  Gewokte varkenshaas met ananas
  • Garnalen op de hete tipan
  • Gebakken garnalen in Sichuan chilisaus
  • Gestoofde tofu met krabkuit
  • Hele zeebaars met Chinese zuurkool

Bekijk snel alle gerechten op onze Chinese menukaart.

Reserveer nu bij Hot King, het Sichuan restaurant in Den Haag!

Wilt u terecht bij het beste Sichuan restaurant in Den Haag Centrum en omstreken? U bent welkom bij Hot King. Dit is uw unieke kans om kennis te maken met de Sichuan cuisine, verzorgd door een kok met origine uit Sichuan. Wees zeker van een plekje en maak nu een reservering bij Hot King! Wij hebben enorm veel terugkerende klanten die geen genoeg kunnen krijgen van onze gerechten. Bekijk nu de Chinese restaurant reviews die via Google zijn binnengekomen of lees de Hot King restaurant beoordeling gepubliceerd door het Algemeen Dagblad. Al vele bezoekers gingen u voor!

Heeft u nog vragen over de gerechten of wilt u meer informatie over ons Sichuan restaurant Den Haag? Neem dan eenvoudig contact met ons op door te bellen naar het telefoonnummer: 070-2054978. U kunt ook mailen naar info@hotking.nl. Wij kunnen niet wachten om u welkom te heten. Mocht u benieuwd zijn naar leuke weetjes over de Sichuan keuken? Dan raden wij u zeker aan om een kijkje te nemen op ons blog!