[us_page_title]

De heerlijke smaak van gestoofd rundvlees in vijf kruiden

Gestoofd rundvlees uit de Chinese keuken aangevuld met overheerlijke Chinese kruiden. Bij menig vleesliefhebber zal het water alleen bij de gedachte al in de mond lopen. Dat heeft natuurlijk zijn redenen. Veel mensen zijn wel bekend met gestoofd rundvlees, maar bij Hot King wordt het net even anders dan anders bereid. Namelijk volgens de receptuur uit de Sichuan keuken. En eten uit de Sichuan keuken betekent dat het erg pittig is. In onderstaande blog leggen we je uit waarom gestoofd rundvlees juist uit deze provincie het lekkerst is.

Unieke receptuur uit de Sichuan keuken

Even verdergaand over de Sichuan keuken. Deze gelijknamige provincie uit China staat bekend om haar pittige eten, met onder meer heerlijke Sichuan pepers en lekker pittige sausjes. Om die reden is het gestoofde rundvlees uit deze regio weer even wat unieker dan normaal. De koks van Hot King doen er alles aan om jouw bordje te vullen met overheerlijk rundvlees met de lekkerste kruiden, waardoor je geniet van een pittige smaaksensatie.

Gestoofd rundvlees recept proeven

Wil je weten hoe het proeft? Dan raden we je aan om eens langs te komen bij Hot King. Een klein tipje van de sluier; het gestoofde rundvlees wordt bij Hot King geserveerd met vijf Chinese kruiden. Welke kruiden dat zijn, houden we nog even geheim. Een feit is dat het tot een fijne smaak leidt, waardoor je zeer waarschijnlijk een keert terug wil komen om het nóg een keertje te proeven. Aangevuld met een aantal andere lekkere ingrediënten wordt dit een gerecht waarbij je jouw vingers zult aflikken. Want alleen de lekkerste stukken rundvlees verdienen een plek in onze keuken.

Reserveer een tafel bij Hot King voor de lekkerste gerechten

Wil je dit fijne recept dus eens komen proeven? Reserveer dan nu nog jouw tafel en wie weet geniet jij dan wel binnen de kortste keren van een lekker bordje met gestoofd rundvlees van Hot King! Je kunt het gerecht uiteraard ook thuislaten bezorgen. Heb je misschien nog vragen over het reserveren, het bezorgen of misschien wel over dit gerechtje? Dan kan je altijd even contact met ons opnemen en wij proberen je verder te helpen!

HOT KING, HÉT SICHUAN RESTAURANT IN DEN HAAG

✔️  Traditionele Chinese gerechten

✔️  Unieke gerechten uit de Sichuan regio

✔️  Geniet van levendig mild of zeer pittige gerechten

✔️  Beleef de ultieme Sichuan ervaring

Online reserveren