[us_page_title]

Speciaal gebakken pinda’s uit de Sichuan keuken van Hot King

Vrijwel iedereen zal wel eens hebben genoten van overheerlijke pinda’s. Ze zijn er immers in allerlei varianten. Maar wist je al dat er in de Chinese keuken pinda’s worden gemaakt die ook erg goed van smaak zijn? Daar is men namelijk gek van speciaal gebakken pinda’s. En deze pinda’s zijn niet zomaar speciaal; ze komen uit de Sichuan keuken. Verderop in deze tekst vertellen we je exact wat dat inhoudt.

Gebakken pinda’s uit de Sichuan keuken

Gebakken pinda’s uit de Sichuan keuken zijn even wat anders dan de pinda’s die je normaal gesproken gewend zult zijn. Ze worden namelijk gebakken in overheerlijke Sichuan chili. De gebakken pinda wordt geserveerd als bijgerecht voor een lekker pittige bite tussen het andere eten door. Heerlijk voor erbij dus!

Doordat de pinda’s worden gebakken in Sichuan chili, hebben zij net dat unieke smaakje dat andere pinda’s niet hebben. Je kunt het heerlijk als bijgerecht gebruiken naast de verschillende andere Chinese gerechten. Door de heerlijke geur die van de pinda’s af komt zul je merken dat de aantrekkingskracht alleen maar groter wordt.

Hot King: expert op gebied van Sichuan keuken

Als het om de Sichuan keuken gaat, moet je bij restaurant Hot King zijn. Hot King is gespecialiseerd in de Sichuan keuken, wat komt uit de gelijknamige Chinese provincie Sichuan. De provincie staat bekend om haar lekker pittige eten, waarin de Sichuan peper centraal staat. Daarnaast zijn ook de Sichuan saus en hot pot belangrijke pijlers uit de Sichuan keuken, alsook de chili. Dat maakt dan ook waarom de speciaal gebakken pinda uit Sichuan zo speciaal is.

Proef de lekkerste gebakken pinda’s bij Hot King

Bent u benieuwd naar de gebakken pinda in Sichuan chili en wilt u het eens komen proeven? Dan staat de deur van Hot King altijd voor u open. Reserveer alvast een tafel als u naar het restaurant wilt komen of laat de lekkernij bij je thuis bezorgen. Ook voor andere overheerlijke Chinese gerechten ben je bij ons aan het juiste adres. Heeft u vragen? Dan kan je ze altijd aan ons stellen. We zien je graag in het beste Chinees restaurant van Den Haag!

HOT KING, HÉT SICHUAN RESTAURANT IN DEN HAAG

✔️  Traditionele Chinese gerechten

✔️  Unieke gerechten uit de Sichuan regio

✔️  Geniet van levendig mild of zeer pittige gerechten

✔️  Beleef de ultieme Sichuan ervaring

Online reserveren