[us_page_title]

Komkommer in knoflook en azijn voor een heerlijk frisse smaaksensatie

In Nederland is het gebruikelijk om komkommer te gebruiken als rauwkost. Zo kan je het bijvoorbeeld gebruiken in salades, om ergens in te dippen of misschien zelfs wel gewoonweg uit de hand te eten. In de Aziatische keuken is het echter heel normaal om de groene ‘snack’ als (bij)gerecht te serveren naast het pittige eten. Een voorbeeld van zo’n gerecht is komkommer met knoflook en azijn. Hieronder vertellen we je meer over dit lekkere recept!

Komkommer in azijn

Misschien heb je er wel eens van gehoord; komkommer in azijn. Het is een heerlijk frisse creatie, dat je zoals gezegd goed kunt gebruiken nadat je bijvoorbeeld een gerecht met daarin hete pepers hebt gegeten. Het heet dan wel komkommer in zuur, maar het zorgt voor een verrukkelijk frisse smaak in je mond. De pittige smaakt is binnen de kortste keren verdwenen en je mond en gehemelte zullen weer heerlijk fris aanvoelen.

Komkommer in azijn recept

Komkommer in azijn maken? Dat kan! Maar hoe maak je het dan precies? Wel, misschien kon je het al een beetje raden, maar de belangrijkste ingrediënten zijn komkommer en azijn. Voeg wat knoflook toe voor een verrassende smaaksensatie en voila; je hebt heerlijke komkommer in azijn. Er zijn echter nog wel wat handelingen nodig om tot het beste resultaat te komen. Daarom kan je misschien eens langskomen bij restaurant Hot King in Den Haag om te kijken hoe het gerecht precies wordt geserveerd. Hier is komkommer met azijn eten dat vaak op tafel staat bij de bezoekers. Als je dus precies wilt weten hoe het op zijn lekkerst is, dan raden we je aan om eens langs te komen!

Kom de lekkerste komkommer met azijn eens proeven bij Hot King!

Je bent inmiddels al even lekker gemaakt over dit frisse recept. Daarom is het nu misschien wel eens tijd om komkommer in azijn te komen proeven. Hot King is een expert wat betreft de Chinese keuken en maakt dit gerecht dan ook graag voor je klaar. Wil je alvast een tafel reserveren of dit recept misschien thuis laten bezorgen? Dat kan natuurlijk! Neem vandaag nog contact op met Hot King en wie weet zit jij straks wel – thuis of in ons restaurant – te smullen van dit overheerlijke gerecht!

HOT KING, HÉT SICHUAN RESTAURANT IN DEN HAAG

✔️  Traditionele Chinese gerechten

✔️  Unieke gerechten uit de Sichuan regio

✔️  Geniet van levendig mild of zeer pittige gerechten

✔️  Beleef de ultieme Sichuan ervaring

Online reserveren